Om os

Familieejet B&B i generationer

Vi udlejer store nyistandsatte værelser i Hjerting ved Esbjerg, som er bygget med respekt for stedets natur.

Høloftet er en del af Nørregaard som ligger i Vestjylland. Gården blev bygget i 1949 og har fungeret som traditionel bondegård og B&B.

HØLOFTET BB
OVERNATNING I SMUKKE
OMGIVELSER

Bed & Breakfast i landlige omgivelser gennem generationer

Rasmus og Charlotte Øllgaard overtog gården i 2014, efter Rasmus’ farmor Sigrid Øllgaard og har fortsat traditionen med udlejning af værelser.

Drømmen udviklede sig i sommeren 2018, hvor en større istandsættelse af Høloftet blev sat i værk, og der er nu seks store værelser og 1 lejlighed.

Hos os vil I opleve værelser med landlig stemning. Originale træbjælker pryder loftet og smukke røde velbevarede staldvinduer give mulighed for et kig ud til den smukke natur.

Bed & Breakfast med masser af sjæl

Vi tilbyder vores gæster et ophold ud over det sædvanlige, hvor stemningen på Sigrids fantastiske gård brænder igennem med masser af personlighed og sjæl. Uanset om du kommer med din familie eller som forretningsrejsende, sørger vi for, at du vil føle dig hjemme på vores helt unikke sted.

Værtsparret bor selv på gården

Vi bor selv på gården med vores tre børn og hund. Vi ønsker, at alle vores gæster føler sig velkomne her, og har du et særligt ønske, vil vi forsøge at imødekomme dette.

Hjerting

Blot 2 km fra Høloftet ligger Hjerting strand, som er et populært turistmål i sommermånederne. Her er mulighed for at bade, spadsere på den smukke strandpromenade og naturligvis få den obligatoriske is på Cafe Stryhns, mens solen går ned over Langli. I Hjerting er der både lækre spisesteder, indkøbsmuligheder og shopping. 

Omkring Esbjerg

Der findes et hav af seværdigheder og naturoplevelser i og omkring Esbjerg. Nærmere information findes på Esbjergs officielle turistsite: Vadehavskysten.

Høloftet B&B – Bed & Breakfast ligger også tæt på Danmarks største turistdestination Destination Vesterhavet.

Esbjerg

Esbjerg ligger ca. 9 km væk og man kan nyde en smuk cykeltur til Esbjerg langs vandet. På vejen vil man passere skulpturen ”Mennesket ved Havet” og Fiskeri- og søfartsmuseet. Esbjerg er en levende by i vækst, hvilket vi især har mærket de senere år, hvor flere lækre spisesteder og restauranter er dukket op. For de shoppinglystne kan en tur langs Danmarks længste gågade anbefales.