OM OS

Familieejet B&B i generationer

``For os er det vigtigt at videreføre traditionen og tage imod vores danske og udenlandske gæster med samme gæstfrihed som Sigrid og samtidig udvikle stedet til nutidens behov`` fortæller Rasmus og Charlotte som overtog gården i 2014 og har stået for en gennemgribende renovering i 2018.

Vi udlejer fem store nyistandsatte værelser i Hjerting ved Esbjerg, som er bygget med respekt for stedets natur.

 

Høloftet er en del af Nørregaard som ligger i Vestjylland. Gården blev bygget i 1949 og har fungeret som traditionel bondegård og B&B.

Bed & Breakfast i landlige omgivelser gennem generationer

Rasmus og Charlotte Øllgaard overtog gården i 2014, efter Rasmus’ farmor Sigrid Øllgaard og har fortsat traditionen med udlejning af værelser.

 

Drømmen udviklede sig i sommeren 2018, hvor en større istandsættelse af Høloftet blev sat i værk, og der er nu fem store værelser.

 

Hos os vil I opleve værelser med landlig stemning. Originale træbjælker pryder loftet og smukke røde velbevarede staldvinduer give mulighed for et kig ud til den smukke natur.

Bed & Breakfast med høns og masser af sjæl

Går I en tur rundt om bygningen vil I møde gårdkatten ellerhønseflokken, som sørger for friske æg hver dag. Her er bogstaveligt talt højt til loftet.

 

Vi tilbyder vores gæster et ophold ud over det sædvanlige, hvor stemningen på Sigrids fantastiske gård brænder igennem med masser af personlighed og sjæl. Uanset om du kommer med din familie eller som forretningsrejsende, sørger vi for, at du vil føle dig hjemme på vores helt unikke sted.

Værtsparret bor selv på gården

Vi bor selv på gården med vores tre børn og ønsker, at alle vores gæster føler sig velkomne her, og har du et særligt ønske, vil vi forsøge at imødekomme dette.

Sigrid Øllgaard

Sigrid drev stedet fra 1960 - 2012

Charlotte & Rasmus Øllgaard har boet på Nørregaard siden 2014

Gårdens børn legede og kørte traktor i 1990 og i 2015

Alle værelser samt fællesrummet er røgfrit område.

Vi tilbyder fri WIFI.

Dejlige bløde senge på alle værelser

Der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler.

Høloftets fem værelser, har alle eget badeværelse.

Det er muligt at tilkøbe morgenmad. Ellers er der fri adgang til stort og funktionelt køkken.