GALLERI

Området omkring Esbjerg og Hjerting i Vestjylland

Breakfast

The farm

Gangen

Gården

Gården

Gangen

Gården

Gården

The entrance

Gangen

Morgenbuffet

Værelse på Høloftet

Høstværelset

Havreværelset

Gangen

Badeværelse

Gården

Gangen

Badeværelse

Fællesrum og køkken

The white men

Stranden ved Hjerting

Stranden ved Hjerting

Stranden ved Hjerting

Hjerting

Blot 2 km fra Høloftet ligger Hjerting strand, som er et populært turistmål i sommermånederne. Her er mulighed for at bade, spadsere på den smukke strandpromenade og naturligvis få den obligatoriske is på Cafe Stryhns, mens solen går ned over Langli. I Hjerting er der både lækre spisesteder, indkøbsmuligheder og shopping.Her er mulighed for at bade, spadsere på den smukke strandpromenade og naturligvis få den obligatoriske is på Cafe Stryhns, mens solen går ned over Langli.

Esbjerg

Esbjerg ligger ca. 9 km væk og man kan nyde en smuk cykeltur til Esbjerg langs vandet. På vejen vil man passere skulpturen ”Mennesket ved Havet” og Fiskeri- og søfartsmuseet. Esbjerg er en levende by i vækst, hvilket vi især har mærket de senere år, hvor flere lækre spisesteder og restauranter er dukket op. For de shoppinglystne kan en tur langs Danmarks længste gågade anbefales

Omkring Esbjerg

Der findes et hav af seværdigheder og naturoplevelser i og omkring Esbjerg. Nærmere information findes på Esbjergs officielle turistsite: Visitesbjerg.

 

Høloftet B&B – Bed & Breakfast ligger også tæt på Danmarks største turistdestination Destination Vesterhavet.

GALLERI

Vores værelser